Predstavitev | Lokacija

Podjetje Ortolab d.o.o. je mlado podjetje, ki se je z opravljanjem dejavnosti začelo ukvarjati leta 2010 in je 100 % v privatni lasti.  Podjetje je s korektnim in profesionalnim delom, v razmeroma kratkem času, uspelo pridobiti zaupanje številnih kupcev v Sloveniji. Področje delovanja podjetja obsega predvsem zastopanje, trženje ter distribucijo blaga splošne in veterinarske medicine. Ponudba podjetja vključuje širok spekter izdelkov različnih proizvajalcev. Glavni cilj poslovanja podjetja je, da zagotavljamo izdelke z najvišjo kakovostjo, ki imajo pridobljene vse potrebne certifikate za prodajo v Evropski uniji.

V podjetju Ortolab ugotavljamo, da je naša največja prednost fleksibilnost ter prilagodljivost individualnim kupčevim željam, zanesljivost in konkurenčna cenovna politika.  

V podjetju smo pridobili vse potrebne verifikacije za izvajanje dejavnosti v stroki, saj je podjetje Ortolab vpisano v register dobaviteljev medicinskih pripomočkov. V podjetju redno spremljamo vse spremembe in zakonske zahteve.

 

Ekipa podjetja Ortolab